Det bedste & mest overskuelige system til forhandlere

Motorkompagniet er blevet en del af Dansk Motor Finans, som giver os muligheden for at give det bedste og mest brugervenlige system til forhandlere. Sagsoverblik, klippekort og mange flere features, som du kender det. Nu bare pakket med endnu flere features og et mere overskueligt interface.

Registrer dig som forhandler i systemet hos Dansk Motor Finans nedenfor. 

Bliv klogere på registreringsafgift

FAQ

Ja, både lav- og nulemissionsbiler får et ekstraordinært fradrag på deres batterikapacitet samt et ekstra bundfradrag.

Lavemissionsbiler defineres som biler, der udleder mindre end 50 g CO2-udledning. Nulemissionsbiler er rene elbiler med ingen CO2-udledning.

Nej, desværre ikke. Man kan ikke se, om det er en selvanmelder eller Motorstyrelsen, som har vurderet det enkelte køretøj. Motorstyrelsen accepterer ikke, at en selvanmelder gør brug af det som dokumentation.

Det gør Motorkompagniet ApS som selvanmelder ifølge registreringsafgiftsloven.

Nej, dog kan der rettes fejl, hvis dette skulle være tilfældet.

Motorkompagniet har stillet sikkerhed ved Motorstyrelsen, som sikrer, der sker korrekt afregning af registreringsafgift.

Når en bil skal have nummerplader på i Danmark, skal den værdifastsættes. Før en bil kan få nummerplade på, skal den værdifastsættes. Registreringsafgiften bliver fastsat ud fra handelsprisen/markedsprisen i Danmark og betales til den danske stat, Motorstyrelsen.

Registreringsafgiftens størrelsen afhænger både af det aktuelle marked, men også bilens stand, udstyr, mm. Derfor er det individuelt, hvor høj registreringsafgift der er på det enkelte køretøj.

Beregning af registreringsafgift sker ud fra en række faktorer om bilen. Det kan bl.a. være alder, km-stand, generel stand samt ekstraudstyr. Der er forskel på afgiftsberegningen af nye eller brugte biler.

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig. 

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.