Opret dig som forhandler i dag!

Bliv forhandler ved Motorkompagniet helt gratis, og få adgang til vores online system.

Opret dine sager nemt og enkelt i vores system

Du kan oprette dig ved at trykke på linket. Når du har adgang, kan du indsende sager til beregning af registreringsafgift og holde et overblik over dine sager.

Vi kvitterer nye forhandlere med 3 gratis klip.
Opret dig allerede i dag.

Klippekortsystem

I onlineportalen kan du købe klip til beregninger. Vi giver alle nye forhandlere 3 gratis klip, så du som forhandler kan teste og afprøve systemet.

Vores priser er:

1 klip – 49 kroner

10 klip – 39 kroner pr. stk.

100 klip – 29 kroner pr. stk.

Hvad kan systemet?

Onlineportal til bilforhandlere:

Vi tilbyder vores onlineportal til bilforhandlere, så det er hurtigt og nemt at få beregnet registreringsafgifter på køretøjer. Ved at bruge vores portal bliver det nemt at overskue alle sagerne og derved holde administrationstiden nede. Som forhandler vil du altid kunne tilgå forhåndsvurderinger i sagen.

  • Opret en sag – Du opretter en sag med bilens data og indsender igennem systemet
  • Du kan købe klip i systemet, sikkert og nemt
  • Du kan holde overblik over alle dine sager
  • Du kan acceptere sager og uploade dokumenter

Outsource registreringsafgifter til Motorkompagniet

Motorkompagniet tager sig af alt det administrative, sørger for korrekt dokumentation og indestår derfor for alle beregninger. Når Motorkompagniet fastsætter registreringsafgiften på dine køretøjer, har du som forhandler ingen risiko for efterregulering.

Vision

Motorkompagniet ønsker at gøre det nemt og gennemsigtigt at få beregnet fuld registreringsafgift på et køretøj. Derfor er den registreringsafgift, der bliver oplyst på en faktura, nøjagtig den samme, som bliver indberettet til Motorstyrelsen. Krone for krone. Visionen er, at tillid og service er nøglen til et godt samarbejde. Vi efterstræber at blive jeres foretrukne leverandør af registreringsafgifter.

Tillid & Garanti

Hos Motorkompagniet går vi op i tillid til vores samarbejdspartnere. Vi har mange års erfaring indenfor bilbranchen, herunder import og beregning af registreringsafgifter, og ønsker derfor at gøre det nemt for bilforhandlere at få beregnet og betalt registreringsafgift.

Vi ønsker at give en god og hurtig sagsbehandling, så du nemt kan få beregnet en registreringsafgift. Vi garanterer, at din registreringsafgift bliver korrekt afregnet til Motorstyrelsen, og vi har stillet en stor sikkerhed til Motorstyrelsen, så du kan have tillid til, at vi – krone for krone – betaler registreringsafgift hos Motorstyrelsen efterfølgende.

Motorkompagniet Aps står selvfølgelig inde for alle vurderinger og hæfter for eventuelle reguleringer.

Overensstemmelse hele vejen rundt

Der har til tider været usikkerhed om, hvorvidt man kan stole på, at en selvanmelder afregner den korrekte registreringsafgift til Motorstyrelsen.

Hos Motorkompagniet ønsker vi at beregne den korrekte registreringsafgift, og vi afregner altid nøjagtig den samme registreringsafgift, som du er blevet oplyst på din faktura. Du vil derfor ikke opleve, at registreringsafgiften er faldet på et senere tidspunkt. Motorkompagniets kerneforretning er at beregne registreringsafgifter for bilforhandlere i hele Danmark. Vi gør processen hurtig og nem, så bilforhandlere kan levere god service til deres kunder.

Hos Motorkompagniet kan vi svare på, hvad det koster at indregistrere alle importbiler både fra Tyskland og andre EU-lande. Autocampere, veteranbiler (køretøjer over 35 år) og andre særlige køretøjer (f.eks. genopbyggede totalskadede køretøjer eller køretøjer med klausul) skal dog fastsættes af Motorstyrelsen.

Guide:

  1. Send en mail med det ønskede køretøjs oplysninger eller opret en sag i vores onlinesystem
  2. Modtag en forhåndsvurdering af registreringsafgiften på køretøjet
  3. Acceptér vores forhåndsvurdering og send dokumenter på køretøjet. Modtag og betal faktura
  4. Modtag kvittering for værdifastsættelse og afhent nummerplader

FAQ

Ja, både lav- og nulemissionsbiler får et ekstraordinært fradrag på deres batterikapacitet samt et ekstra bundfradrag.

Lavemissionsbiler defineres som biler, der udleder mindre end 50 g CO2-udledning. Nulemissionsbiler er rene elbiler med ingen CO2-udledning.

Nej, desværre ikke. Man kan ikke se, om det er en selvanmelder eller Motorstyrelsen, som har vurderet det enkelte køretøj. Motorstyrelsen accepterer ikke, at en selvanmelder gør brug af det som dokumentation.

Det gør Motorkompagniet ApS som selvanmelder ifølge registreringsafgiftsloven.

Nej, dog kan der rettes fejl, hvis dette skulle være tilfældet.

Motorkompagniet har stillet sikkerhed ved Motorstyrelsen, som sikrer, der sker korrekt afregning af registreringsafgift.

Når en bil skal have nummerplader på i Danmark, skal den værdifastsættes. Før en bil kan få nummerplade på, skal den værdifastsættes. Registreringsafgiften bliver fastsat ud fra handelsprisen/markedsprisen i Danmark og betales til den danske stat, Motorstyrelsen.

Registreringsafgiftens størrelsen afhænger både af det aktuelle marked, men også bilens stand, udstyr, mm. Derfor er det individuelt, hvor høj registreringsafgift der er på det enkelte køretøj.

Beregning af registreringsafgift sker ud fra en række faktorer om bilen. Det kan bl.a. være alder, km-stand, generel stand samt ekstraudstyr. Der er forskel på afgiftsberegningen af nye eller brugte biler.

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig. 

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.