fbpx
Spring til indhold

Hvad er Taxcalc.dk?

Taxcalc.dk er et gratis værktøj til afgiftsberegning

Tag Registreringsafgift

Beregn registreringsafgift nemt og gratis med Taxcalc.dk

I en verden, hvor bilmarkedet er i konstant bevægelse, og reglerne for registreringsafgift ændres, er Taxcalc.dk et pålideligt værktøj, som holder dig opdateret med de seneste satser og regler for 2024. Taxcalc.dk er det ultimative værktøj til alle der ønsker, at beregne registreringsafgifter på en simpel og præcis måde, og tager højde for alle faktorer – fra bilens alder og stand til den type brændstof den benytter.

Taxcalc.dk er udviklet med indsigt fra Dansk Motor Finans, en veteran og betroet partner inden for værdifastsættelse og digitale løsninger i bilbranchen.

Motorkompagniet Audi

Beregn alle typer køretøjer

Taxcalc.dk består af flere forskellige beregnere, hvor du bl.a. kan beregne afgiften på personbiler, varebiler, motorcykler og veteranbiler. Udover afgiftsberegnere finder du også en beregner til beskatning af fri bil, periodeafgift og CO2 difference i afgift.

  • Elbiler: Med skiftende afgifter og incitamenter, giver Taxcalc.dk dig en klar oversigt over omkostningerne ved nyere grønne køretøjer.
  • Hybridbiler: Beregn de præcise afgifter på køretøjer, der kombinerer traditionelle og fremtidige teknologier.
  • Brugte biler: Få præcis vurdering baseret på markedsværdi og køretøjets tilstand.
  • Importerede biler: Vores beregner forenkler processen for biler, der kommer fra udlandet, sikrer korrekte afgifter og fremmer problemfri import.
  • Leasing: Afgiftsberegneren hjælper med at fastlægge den korrekte afgift for leasingkøretøjer, hvilket er essentielt for retfærdige og konkurrencedygtige aftaler.

Sådan anvender du Taxcalc.dk

Når du skal beregne en afgift med Taxcalc.dk bliver du mødt af nedenstående felter, som skal udfyldes korrekt, så du opnår en korrekt beregning.

  • År: Her vælger du blot det ønskede år som beregneren skal trække afgiftssatser fra. Skal du handle bil i 2025, så vælger du 2025.
  • Nyt køretøj: “nyt køretøj” skal benyttes, hvis bilen er fra 2024 eller nyere og har gået 4.000 km eller under.
  • Nypris: Dette felt er vigtigt – du skal finde en dokumenteret nypris som du bl.a. kan finde i databladet på køretøjet. For en mere præcis beregning skal du inkludere udstyrspakker i nyprisen.
  • Handelspris: Du finder en handelspris ved at tage den gennemsnitlige handelspris for det gældende køretøj – det er vigtigt du kun benytter sammenlignelige køretøjer for den mest præcise beregning.
  • CO2-emission: Dette er endnu et vigtigt felt – du skal oplyse det korrekte CO2-udslip for det gældende køretøj. Dette oplyses ofte i køretøjets annonce. hvis køretøjet er til salg, eller i køretøjets datablad.
  • Målenorm: Vælg den korrekte målenorm for køretøjet. Dette finder du også i databladet fra den gældende udbyder af køretøjet.
Stefan Kabel

Sidder du med spørgsmål?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

info@motorkompagniet.dk

Ring på Tlf. 39 39 31 71

Taxcalc.dk's historie og mission

Historien bag taxcalc.dk begyndte hos Dansk Motor Finans, der er anerkendt som en af de førende inden for værdifastsættelse af køretøjer i Danmark. Virksomheden er kendt for sin digitale innovation inden for branchen. Med deres mangeårig erfaring og udvikling af forskellige beregningsværktøjer indså de, at disse værdifulde systemer kunne deles med resten af branchen. Dermed blev taxcalc.dk skabt som et resultat af denne tankegang. Vores platform bliver løbende udviklet og forbedret for at opfylde brugernes behov. Vores mål er at levere et enkelt og gratis værktøj til alle i branchen, der ønsker at beregne en afgift simplet og gratis.

OBS. Vi  gør opmærksom på, at beregningerne er vejledning, og derfor kan Taxcalc.dk, Motorkompagniet eller Dansk Motor Finans A/S ikke stilles til ansvar for fejlberegning eller fejlfortolkninger af lovgivningen. Vi anbefaler altid, at du får hjælp til den endelige afgiftsberegning af en godkendt selvanmelder, der kender markedet og de forskellige faktorer, som spiller en vigtigt rolle i en korrekt afgiftsberegning.

Motorkompagniet er en del af Dansk Motor Finans A/S

Dansk Motor Finans er et af landets førende selskaber inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer. Med en solid position på B2B-markedet har Dansk Motor Finans etableret sig som en pålidelig partner for bilforhandlere og andre aktører inden for bilindustrien.

For vores kunder betyder det et højere serviceniveau, flere muligheder, øget sikkerhed og kompetent rådgivning fra specialister på alle områder af afgifter og import.

Vores hovedsæde er i Kolding, hvor vi sidder 25 medarbejdere under samme tag. De primære ansvarlige for Motorkompagniet, og stemmerne du møder i telefonen er, Stefan og Hjalte, der til dagligt sidder som værdifastsættere.