Spring til indhold

Om os

Vi er mellemledet der håndtere den oftest komplicerede process med at få værdifastsat et køretøj. Vi hæfter for vores egen fastsættelse, så du aldrig kan risikere en ekstraregning

Godkendelse & Registrering

Motorkompagniet er en registreret virksomhed jf. registreringsafgiftslovens paragraf 15, og vi har godkendelse fra Motorstyrelsen til at afgiftsberigtige køretøjer og opkræve registreringsafgift. Som følge af registreringsafgiftsloven, og som registreret virksomhed ved Motorstyrelsen, er det os, der hæfter for afgiften på de køretøjer, vi angiver afgiften på.

 

Tillid & Garanti

Hos Motorkompagniet går vi op i tillid til vore kunder og samarbejdspartnere. Vi har mange års erfaring indenfor bilbranchen, herunder import og beregning af registreringsafgifter, og ønsker derfor at gøre det nemt for både private og erhvervskunder at få blandt andet beregnet og betalt registreringsafgift.

Vi ønsker at give en fornuftig, god og hurtig sagsbehandling, så du nemt kan få beregnet en registreringsafgift. Vi garanterer, at din registreringsafgift bliver korrekt afregnet til Motorstyrelsen, og vi har stillet en stor sikkerhed til Motorstyrelsen, så du kan have tillid til, at vi – krone for krone – betaler registreringsafgift hos Motorstyrelsen efterfølgende.

Registreringsafgiftsloven fortæller, at vi som virksomhed hæfter for registreringsafgiften overfor Motorstyrelsen. Derfor kan du ikke få en efterregning på afgiften, hvis Motorstyrelsen skulle regulere en afgiftsvurdering. Skulle en registreringsafgift via Motorkompagniet derimod blive reguleret til et lavere niveau, returnerer vi pengene til dig. Efter mange år i branchen har vi dog stadig dette til gode.

 

Overensstemmelse hele vejen rundt

 

Registreringsafgift har til tider været genstand for diskussion om, hvorvidt man kan stole på, at en selvanmelder afregner den korrekte registreringsafgift til Motorstyrelsen.

Hos Motorkompagniet ønsker vi at beregne den korrekte registreringsafgift, og vi afregner altid nøjagtig den samme registreringsafgift, som du er blevet oplyst på din faktura. Du vil derfor ikke opleve, at registreringsafgiften er faldet på et senere tidspunkt, med mindre det er Motorstyrelsen, der vælger at gøre det. Motorkompagniets kerneforretning er at beregne registreringsafgifter for bilforhandlere i hele Danmark. Vi gør processen hurtig og nem for dem, så de kan levere god service til deres kunder.

Hos Motorkompagniet kan vi svare på, hvad det koster at indregistrere alle importbiler og motorcykler (undtaget Harley Davidson) både fra Tyskland og andre lande. Autocampere, veteranbiler (køretøjer over 35 år) og andre særlige køretøjer (f.eks. genopbyggede totalskadede køretøjer eller køretøjer med klausul) skal dog fastsættes af Motorstyrelsen.

 

Vision

Vi ønsker i Motorkompagniet at gøre det nemt og gennemsigtigt at få beregnet fuld registreringsafgift på et køretøj. Derfor er den registreringsafgift, der bliver oplyst på en faktura, nøjagtig den samme, som bliver indberettet til Motorstyrelsen. Visionen er at tillid og service er nøglen til et godt samarbejde. Vi ønsker at være jeres leverandør af registreringsafgifter.

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.