fbpx
Spring til indhold

Om os

Læs mere om Motorkompagniet

Hos Motorkompagniet sidder vi et hold af engageret bilentusiaster, der brænder for at hjælpe dig i mål med din drømmebil. Vores fornemmeste opgave er, at gøre hele processen simpel, enkel og sikre dig en tryg oplevelse, når din nye bil skal importeres.

Motorkompagniet Stefan med Audi

Økonomisk overblik

Vi tilbyder bindende forhåndsvurderinger, og leverer et økonomisk overblik, allerede inden du køber bilen. På den måde ved du, hvad du kan forvente og vi hæfter for vores egen fastsættelse, så du aldrig kan risikere en ekstraregning og dermed undgår uforudsete udgifter.

Motorkompagniet er en registreret virksomhed jf. registreringsafgiftslovens paragraf 15, og vi har godkendelse fra Motorstyrelsen til at afgiftsberigtige køretøjer og opkræve registreringsafgift.

Vi ønsker, at gøre det nemt og gennemsigtigt, når du skal have beregnet fuld registreringsafgift på et køretøj. Derfor er den registreringsafgift, der bliver oplyst på en faktura, nøjagtig den samme, som bliver indberettet til Motorstyrelsen.

Medarbejder Motorkompagniet

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med at hente forskellige kategorier af biler fra udlandet. Derudover har vi kvag af vores høje aktivitet, et stort netværk i udlandet.

Hos Motorkompagniet tilbyder vi assistance igennem hele processen fra at finde bilen, vurdere dens tekniske og legale status, til håndtering af dokumentation og registreringsprocedurer. Vi sørge for, at alle processer overholder dansk lovgivning.

Ønsker du selv at stå for dele af importen kan du også det – vi er meget fleksible og står til fuld rådighed på de områder, hvor du har behov for hjælp.

Fra drøm til import

Har du fundet drømmebilen eller skal vi hjælpe?
Uanset hvor langt i processen du er, så rådgiver og hjælper vi dig gerne i mål.

Vi ved nemlig godt, at den administrative del kan være tung og importprocessen uoverskuelig – derfor har vi udgivet artikler og guides omkring afgifter og import, så du kan blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du er blevet nysgerrig på området.

Artikler og guides

Stefan Kabel

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

info@motorkompagniet.dk

Ring på Tlf. 39 39 31 71