fbpx
Spring til indhold

Import

Guide til bilimport

Tag Bilimport
Bilimport tyskland

Før du starter med din bilimport

Inden du kaster dig over bilimport fra udlandet, er det vigtigt, at du får helt styr på diverse afgifter, der kan være i forbindelse med importen. Ligeledes er det vigtigt, at du bliver sikker på, hvilken bil, du vil vælge, samt hvem der kan hjælpe dig med importen.

Bilimport – krav & behov

Det allerførste skridt i processen omkring bilimport er, at få klarlagt jeres egne behov og krav til jeres kommende bil. Eksempler på disse behov er: Hvilket bilmærke/model er den rigtige for jer? Diesel eller benzin? Hvad er jeres budget? Eller har I behov for noget bestemt ekstraudstyr? Listen over behov og krav kan hurtigt blive lang, derfor bør man på forhånd gøre op med sig selv, hvad der er must haves og hvad, der er mindre vigtigt.

Gennemsigtig kontrakt

Research & forarbejde

Der kan forekomme mange uforudsete hændelser, når du importerer en bil fra udlandet. Vi anbefaler derfor altid, at du søger om professionel rådgivning til din bilimport, da der kan være mange juridiske og tekniske spørgsmål omkring love og økonomi.

Du skal også overveje, hvordan du vil få bilen hjem. Du kan fx selv hente den eller få en professionel vognmand til at gøre det for dig.

Sikker Bilimport Tyskland

Få bilen hjem sikkert

Måske har du allerede bestemt dig for, hvordan din kommende bilimport skal foregå. Uanset hvad, så er det altid godt at få professionel vejledning fra folk, der er bekendte med hele processen. Du skal også huske, at ekstraudstyr, modellen og bilens km. alt sammen har indflydelse på den endelige pris, du skal betale.

Mercedes bilnøgler Bilkompagniet

Toldsyn & registrering ved bilimport

Når din bilimport er veloverstået og bilen er ankommet i Danmark, så skal bilens identitet kontrolleres ved et toldsyn. Her bliver bilens stand bedømt og kilometertallet aflæses – alt sammen faktorer, der har betydning for, hvad SKAT vurderer, at bilen er værd.

Din bil skal ligeledes registreringssynes, hvor den færdselsmæssige sikkerhed vurderes, og om bilen er i en lovlig stand. Når du har gennemført din bilimport og gennemført toldsynet, er gyldigheden tre måneder. Registreringssynet er gældende i et helt år.

Køb trygt bil fra udlandet

Følger du alle rådene på denne side om at importere en bil sikkert og trygt fra udlandet, så er du allerede godt på vej til at få din nye bil hjem. Du skal selvfølgelig også være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp og vejledning.

Ofte stillede spørgsmål om bilimport

Bilimport

Stefan Kabel

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

info@motorkompagniet.dk

Ring på Tlf. 39 39 31 71