fbpx
Spring til indhold

Lær os at kende

Hvem er Motorkompagniet?

Tag Bilimport Tag Registreringsafgift
Motorkompagniet Stefan med Audi

Vi hjælper private med at importere drømmebilen fra udlandet

Hos Motorkompagniet sidder vi et hold af bilentusiaster, der ugentligt hjælper op mod 100 personer med afgiftsberegning og import – vi hjælper med alt lige fra forhandlerkontakt til bilen står i garagen.

Vores fornemmeste opgave er, at gøre hele processen simpel, enkel og sikre dig en tryg oplevelse, når din nye bil skal importeres. Vi tager os af dialogen med forhandleren i udlandet og alt det administrative, der ofte kan være en tung omgang, hvis man ikke kender til de mange regler og forhold i det gældende land, hvor bilen skal importeres fra.

Ønsker du selv at stå for dele af importen kan du også det – vi er meget fleksible og står til fuld rådighed, hvor du har behov for hjælp.

Hos Motorkompagniet tilbyder vi bindende forhåndsvurderinger, og leverer et økonomisk overblik, allerede inden du køber bilen. På den måde ved du, hvad du kan forvente og vi hæfter for vores egen fastsættelse, så du aldrig kan risikere en ekstraregning og dermed undgår uforudsete udgifter.

Motorkompagniet Audi

Vi beregner afgiften

Motorkompagniet er en registreret virksomhed jf. registreringsafgiftslovens paragraf 15, og vi har godkendelse fra Motorstyrelsen til at afgiftsberigtige køretøjer og opkræve registreringsafgift.

Registreringsafgift er ikke bare en fast takst – den er unik for hvert køretøj og afhænger af en række faktorer. Desværre kan du som privatperson ikke selv beregne afgiften for dit køretøj. Den nøjagtige afgift skal godkendes af en partner, der har tilladelse til at håndtere registreringsafgifter.

Vi har specialister siddende med mange års erfaring, der manuelt beregner den nøjagtige afgift på det gældende køretøj.

Hos Motorkompagniet ønsker vi at gøre det nemt og gennemsigtigt, når du skal have beregnet fuld registreringsafgift på et køretøj. Derfor er den registreringsafgift, der bliver oplyst på en faktura, nøjagtig den samme, som bliver indberettet til Motorstyrelsen.

Sikker Bilimport Tyskland

Vi hjælper med import

Motorkompagniet har ikke andre formål end at facilitere din rejse fra drøm til virkelig. Vi sikrer dig en ensartet og afsikret fremgangsmåde, så du ikke løber ind i uforudsete udgifter eller problemer i udlandet.

Vi har mange års erfaring med at hente forskellige kategorier af biler fra udlandet. Derudover har vi kvag af vores høje aktivitet, et stort netværk i udlandet.

Hos Motorkompagniet tilbyder vi assistance igennem hele processen fra at finde bilen, vurdere dens tekniske og legale status, til håndtering af dokumentation og registreringsprocedurer. Vi kan også hjælpe med at beregne den nødvendige registreringsafgift og sørge for, at alle processer overholder dansk lovgivning.

Vores fornemmeste opgave er at gøre import af bil simpelt, enkelt, digital og med fokus på et tæt samarbejde, der sikre dig tryghed igennem hele processen.

Stefan Kabel

Sidder du med spørgsmål?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

info@motorkompagniet.dk

Ring på Tlf. 39 39 31 71

Motorkompagniet er en del af Dansk Motor Finans A/S

Dansk Motor Finans er et af landets førende selskaber inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer. Med en solid position på B2B-markedet har Dansk Motor Finans etableret sig som en pålidelig partner for bilforhandlere og andre aktører inden for bilindustrien.

For vores kunder betyder det et højere serviceniveau, flere muligheder, øget sikkerhed og kompetent rådgivning fra specialister på alle områder af afgifter og import.

Vores hovedsæde er i Kolding, hvor vi sidder 25 medarbejdere under samme tag. De primære ansvarlige for Motorkompagniet, og stemmerne du møder i telefonen er, Stefan og Hjalte, der til dagligt sidder som værdifastsættere.