Få en forhåndsvurdering på en elbil for 49,-

Hos motorkompagniet støtter vi den grønne omstilling. Derfor ønsker vi at lave en forhåndsvurdering på din kommende elbil for kun 49,-

Der kan både være penge og leveringstid at spare. Udover at der er penge at spare på en brugt elbil, så kan det også være en fordel at finde en nyere elbil, som er mindst 6 måneder gammel og har kørt mindst 6.000 km. Hvis en bil opfylder de kriterier, kan du som kunde slippe med den tyske moms på bilen, som er 19%. Derved kan du spare yderligere penge i forhold til den danske moms på 25%.

Markedet for elbiler er tilmed noget større i Tyskland, og det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige bil til den rigtige pris. Vi anbefaler altid at handle med en autoriseret forhandler.

Har du fundet din nye elbil? Så skal du blot udfylde formularen, og så sender vi dig en forhåndsvurdering inden for 24 timer på hverdage.

Priser
Gebyr på afgiftsfri elbiler – 1500 kr. inkl. moms
Gebyr på afgift over 0,- kr. – 1500 kr. inkl. moms

Ønsker du køretøjet fastsat igennem Motorkompagniet, kan vi klare fastsættelsen af registreringsafgiften samtidig med toldsynet af køretøjet, og dermed kan du få nummerplader på dit køretøj hurtigt og nemt.

Bestil forhåndsvurdering ved at udfylde formularen

Om Motorkompagniet

Motorkompagniet er en registreret virksomhed jf. registreringsafgiftslovens paragraf 15, og vi har godkendelse fra Motorstyrelsen til at afgiftsberigtige køretøjer og opkræve registreringsafgift. Som følge af registreringsafgiftsloven, og som registreret virksomhed ved Motorstyrelsen, er det os, der hæfter for afgiften på de køretøjer, vi angiver afgiften på.

Registreringsafgift skal betales ved import af biler og motorcykler til Danmark. Registreringsafgiften er værdibaseret, og størrelsen af den endelige registreringsafgift afhænger således af handelsværdien for det pågældende køretøj den dag, det indregistreres.

Hos Motorkompagniet har vi mange års erfaring med beregning af registreringsafgift og kan derfor tilbyde dig en hurtig og fast pris på registreringsafgiften på din importbil eller motorcykel. Med os som selvanmelder er du sikret en hurtig og professionel fastsættelse af afgiften. Hos os kan du få en fast pris på afgiften, inden du importerer, ved at bestille en bindende vurdering.

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.