Bestil forhåndsvurdering

Vi binder os til den forhåndsvurdering du får lavet, så der ikke kommer nogen ekstraudgifter når du fastsætter igennem os.

  1. Udfyld formularen
  2. Få køretøjet toldsynet i en vilkårlig synshal
  3. Betal faktura fra Motorkompagniet ApS
  4. Du kan nu få nummerpladerne i synshallen udleveret

Hvis du overvejer at hente et køretøj fra udlandet, og gerne vil kende registreringsafgiften inden du køber og få bilen på danske nummerplader, kan du få en bindende forhåndsvurdering på registreringsafgiften. Vores forhåndsvurderinger er bindende i 30 dage og den koster 199 kr.

Tillægsydelser

Udover at hjælpe dig med registreringsafgiften kan vi også tilbyde der andre services i forbindelse med importen af din nye bil.

Så behøver du bare at glæde dig til køretøjet kommer hjem.

 

  1. Hjemtransport – fra 3400,-
  2. Toldsyn og syn – fra 795,-
  3. Klargøring – fra 799,-

Skal du have lavet en forhåndsvurdering på en elbil?
Vi gør det for kun 49 kr. på elbiler for at støtte den grønne omstilling. 

OBS: Vi må ikke beregne køretøjer som er camper, eller køretøjer som er over 35 år gamle. Det er kun SKAT der kan beregne disse typer køretøjer.

Bestil forhåndsvurdering

Priser vedr. registreringsafgift
og fastsættelse

Gælder personbiler & MC op til 3500 KG

Registreringsafgift

fra 1500 Kr. til 75.000 Kr.

Registreringsafgift

fra 75.000 Kr. til 125.000 Kr.

REGISTRERINGSAFGIFT

fra 125.000 Kr.

Elbil

Afgiftsfrataget

Overensstemmelse hele vejen rundt

Registreringsafgift har til tider været genstand for diskussion om, hvorvidt man kan stole på, at en selvanmelder afregner den korrekte registreringsafgift til Motorstyrelsen.

Hos Motorkompagniet ønsker vi at beregne den korrekte registreringsafgift, og vi afregner altid nøjagtig den samme registreringsafgift, som du er blevet oplyst på din faktura. Du vil derfor ikke opleve, at registreringsafgiften er faldet på et senere tidspunkt, med mindre det er Motorstyrelsen, der vælger at gøre det. Motorkompagniets kerneforretning er at beregne registreringsafgifter for bilforhandlere i hele Danmark. Vi gør processen hurtig og nem for dem, så de kan levere god service til deres kunder.

Hos Motorkompagniet kan vi svare på, hvad det koster at indregistrere alle importbiler og motorcykler (undtaget Harley Davidson) både fra Tyskland og andre lande. Autocampere, veteranbiler (køretøjer over 35 år) og andre særlige køretøjer (f.eks. genopbyggede totalskadede køretøjer eller køretøjer med klausul) skal dog fastsættes af Motorstyrelsen.

Skal vi kontakte dig?

Tag en snak med vores dygtige medarbejdere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.